ZAKELIJKE PROJECTEN

Interieurontwerp verbouwing kantoor Alkmaar

KANTOOR, WINKEL, showroom

een fijne werkomgeving

Niets is fijner dan met plezier naar je werk gaan. Een goed zakelijk interieurontwerp kan enorm helpen om de juiste look & feel van het bedrijf uit te stralen in de ruimte(s). Vele zakelijke interieur projecten bestaan in de basis uit kantoorruimtes, kantines en vergaderruimtes. Maar andere zakelijke interieur projecten als winkelpanden of showrooms lenen zich ook uitstekend om ingericht te worden middels een interieur ontwerp. 

Aan de hand van een moodboard wordt de beoogde sfeer in de ruimte(s) weergegeven. Vanuit dit moodboard wordt een opzet voor een ontwerp gemaakt, waarbij alle elementen die voor de bedrijfsruimte belangrijk zijn worden meegenomen.  Denk hierbij aan looproutes, gebruik en eventuele aanpassingen aan de ruimte(s). Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden van het kantoor, pand of de bedrijfsruimte(s) wordt een 3D interieurontwerp aangeleverd zodat de opdrachtgever echt door de ruimte heen kan lopen. Hierbij kan een lichtplan worden meegenomen en zorgt Studio Tarry voor alle details zoals de juiste vloeren, wandafwerking en plafond. Ook wordt er meegedacht over de akoestiek in de ruimtes en wordt voor belangrijke elementen als functionele stoelen, bureaus en aankleding met extra aandacht zorggedragen.

Studio Tarry kan naast een zakelijk interieur ontwerp ook zorgen voor de afstyling zodat de aankleding helemaal is afgestemd op de omgeving. Denk hierbij aan het vullen van open kasten, het kiezen van de juiste kopjes in de kantinekast en passende plantenpotten voor de (nep) planten in de ruimte

Een uitvoering van A tot Z, Studio Tarry realiseert het graag!

Interieurontwerp verbouwing kantoor Alkmaar
VOLLEDIG KANTOOR | ALKMAAR
3d kantoor ontwerp Assen
VOLLEDIG KANTOOR | ASSEN
kantoor ontwerp Heiloo
KANTOREN EN WINKEL | HEILOO
kantoor ontwerp alkmaar
VOLLEDIG KANTOOR | ALKMAAR

MATCH

Wilt u uw bedrijf ook een nieuwe indeling en/of look & feel geven? 

3D kantoor ontwerp Assen

Koelmalaan 350, unit 0.01
1812 PS Alkmaar
072 234 00 11 (ook voor Whatsapp)

KVK: 81636938
BTW ID: NL993584821B48

Scroll naar boven