kantoor ontwerp alkmaar verbouwing

KANTOOR ONTWERP VERBOUWING ALKMAAR

Een kantoor ontwerp voor een grote verbouwing in Alkmaar bij het bedrijf Royal IngrediΓ«nts Group. Het huidige kantoor, de vergaderruimtes en kantines misten sfeer en een goede ambiance. Met een additionele 400 m2 kantoor- en vergaderruimte in het vooruitzicht wilde Royal IngrediΓ«nts Group een duidelijk plan. Het kantoor ontwerp wat Studio Tarry hiervoor moest maken, moest zorgen voor eenheid in alle ruimtes. Er moest meer sfeer komen, de huisstijl moest worden uitgestraald en een goede indeling was belangrijk. Met al deze elementen is Studio Tarry aan de slag gegaan om een kantoorinrichting te realiseren die zowel esthetisch mooi als praktisch is.

De indeling van de vele werkplekken was prima maar werd niet maximaal benut. Om een goed beeld te krijgen van de beste indeling, heeft een kantoor ontwerp geholpen met een indelingsadvies voor de verschillende ruimtes. Aan de hand van de indeling, werd een 3D kantoorinrichting gemaakt om het kantoor ontwerp tot leven te brengen, waarbij het kantoor voorzien is van nieuwe kleuren, meubels en accessoires in combinatie met het reeds aanwezige meubilair. Door deze 3D kantoorinrichting werd het voor de opdrachtgever meteen duidelijk dat er met relatief kleine aanpassingen een hele nieuwe sfeer en uitstraling aan het huidige kantoor gegeven kan worden. Gebruik van onder andere blauw en oranje, de kleuren uit die in het logo voorkomen, zorgen voor warmte en gezelligheid in een ruimte. In de aanbouw van het pand wordt de huisstijl doorgetrokken zodat er eenheid ontstaat tussen het oude en nieuwe gedeelte met het gebruik van kleur in de vergaderruimtes en kantine.

MATCH

Spreekt het kantoor ontwerp van bedrijf je aan en wil je dat ik jou ook help met het aanbrengen van sfeer en een goede werkvibe?Β 

kantoor ontwerp verbouwing alkmaar

Koelmalaan 350, unit 0.01
1812 PS Alkmaar
072 234 00 11 (ook voor Whatsapp)

KVK: 81636938
BTW ID: NL993584821B48

Scroll naar boven