Een lichtplan is een 2D plattegrond van een ruimte waarop aangeduid wordt waar de positie van de armaturen, die zorgen voor de verlichting in de ruimte, staan ingetekend. Dit lichtplan advies kan voor kan gebruikt worden voor nieuwbouw, woonkamer, badkamer maar ook zakelijke ruimtes.

Goede verlichting is de basis van jouw interieur. Naast dat licht natuurlijk van praktisch belang is, brengt het ook sfeer en warmte. Vaak wordt bij een verbouwing of (her)inrichting de verlichting vergeten en dat is jammer want licht is een emotie en brengt je interieur tot leven. Zonder goede verlichting mis je harmonie in je interieur. 

Lichtplannen zijn voor bedrijven echt onmisbaar want je wilt niet met verkeerde of onvoldoende verlichting aan het werk gaan. Hoe irritant is het als je in een winkel staat en de producten zijn niet goed verlicht? Of wanneer je in een gang loopt en er alleen maar sfeerverlichting toegepast is? 

Inhoud pakket

Een lichtplan bestaat uit:

  • 2D plattegrond met voorstel lichtpunten
  • Advies soort verlichting per lichtpunt
  • Advies armaturen
  • Naslagwerk voor gebruik door aannemers en elektriciens 

Een lichtplan bestaat uit:

• 2D plattegrond met voorstel lichtpunten

• Advies soort verlichting per lichtpunt

• Advies armaturen

• Naslagwerk voor gebruik door aannemers en elektriciens 

Lichtplan lichtpunten
lichtplan

INVESTERING

De kosten voor een lichtplan zijn vanaf € 595,- * incl. BTW.

* Afhankelijk van de grootte van de ruimte(s)

Studio Tarry

interieur design bureau

INDELINGSADVIES

Is een kleuradvies toch niet helemaal wat je nodig hebt en heb behoefte aan een advies met betrekking tot de indeling? Een indelingsadvies met een meubelvoorstel kan dan genoeg zijn voor een concreet plan voor het herindelen van de ruimte. 

INTERIEURADVIES

Dekt een kleur- en materiaaladvies niet de lading en wil je iets uitgebreider advies? Ga dan voor een interieuradvies waarbij een indelingsvoorstel gedaan wordt, kleur- en materiaaladvies en een meubelvoorstel gegeven wordt aan de hand van een plattegrond.

Interieurontwerp

Vind je het lastig om je het ontwerp in te beelden vanaf een 2D plattegrond en heb je liever een duidelijker beeld van hoe de ruimte zou kunnen worden? Dan is een interieurontwerp met 3D fotorealistische impressies een goede keuze.

Kleuradvies

Een kleuradvies en materiaaladvies helpt je met het toepassen van kleuren en bijpassende materialen in een ruimte, zodat je met kleine aanpassingen een groot verschilt kunt maken. Zo krijgt de ruimte jouw eigen stijl. 

Koelmalaan 350, unit 0.01
1812 PS Alkmaar
072 234 00 11 (ook voor Whatsapp)

KVK: 81636938
BTW ID: NL993584821B48

Scroll naar boven