Een interieurontwerp is een plan waarbij de kunst van het verfraaien van het interieur van een ruimte zorgt voor een gezondere en esthetisch fijnere omgeving voor de bewoners of andere mensen die de ruimte gebruiken. Het ontwerp helpt met het maken van beslissingen van de ruimte en kan je ook helpen vanaf de bouw en/of verbouwing.

Het verschil met een interieurstylist is dat deze zich bezighoudt met de styling van een ruimte op het gebied van sfeer- en kleurbepaling. Als interieurontwerper houdt Studio Tarry zich vooral bezig met alle aspecten van een ruimte waarbij je kunt denken aan de functionaliteit, routing en indeling, lichtinval (en dus lichtplannen van zowel het natuurlijke daglicht als kunstlicht en de positiebepaling hiervan) maar ook de kleuren en materialen van de vaste onderdelen, meubels en accessoires. Dit betekent dat een interieurontwerp een compleet beeld geeft van de mogelijkheden van de ruimte, een doordacht plan waar je mee aan de slag kunt.

Zithoek 2
interieurontwerp keuken

INTERIEURONTWERP

De kosten voor een interieurontwerp zijn vanaf € 1.995,- * incl. BTW.

* Afhankelijk van de grootte van de ruimte(s)
(deze prijs is voor een gemiddelde woonkamer).

Studio Tarry

interieur design bureau

INDELINGSADVIES

Is een interieurontwerp teveel en heb je behoefte aan een advies enkel met betrekking tot de indeling? Een indelingsadvies met een meubelvoorstel kan dan genoeg zijn voor een concreet plan voor het herindelen van de ruimte.Β 

INTERIEURADVIES

Is een interieurontwerp te uitgebreid en heb je behoefte aan een minder uitgebreid pakket? Ga dan voor een interieuradvies waarbij een advies gegeven wordt aan de hand van een plattegrond zonder de 3D beelden.

Kleuradvies

Een kleuradvies en materiaaladvies helpt je met het toepassen van kleuren en bijpassende materialen in een ruimte, zodat je met kleine aanpassingen een groot verschilt kunt maken. Zo krijgt de ruimte jouw eigen stijl.Β 

LICHTPLAN

Wil je (naast een kleuradvies of een ontwerp) hulp bij het bepalen van de lichtpunten, armaturen en type verlichting in een ruimte? Een document met maatvoering en informatie voor onder andere aannemers en elektriciens? Vraag dan een lichtplan aan.

Koelmalaan 350, unit 0.01
1812 PS Alkmaar
072 234 00 11 (ook voor Whatsapp)

KVK: 81636938
BTW ID: NL993584821B48

Scroll to Top