iNDELINGDADVIES

Een indelingsadvies is een interieuradvies waarbij ik kijk naar de layout en het gebruik van een ruimte. Hoe zet je je meubels het beste neer om optimaal gebruikt te maken van de woning of kantoorruimte? Welke looproutes zijn hierbij belangrijk en welke plek(ken) worden het meest gebruikt? Deze elementen neem ik mee in het bepalen van de juiste indeling voor de ruimte, rekening houdend met bijvoorbeeld lichtinval. Ik denk mee in het totale plaatje en zorg ervoor dat het interieur een geheel wordt. 

That’s when the magic happens. 

Mijn doel is dan ook pas behaald als de opdrachtgever zich thuis voelt in de ruimte. Mijn ontwerpen passen als een warme deken en zijn dus echt maatwerk, zodat het écht jouw woning of kantoor wordt. 

Indelingsadvies
indelingsadvies heerhugowaard

INVESTERING

De kosten voor een indelingsadvies zijn vanaf € 699,- * incl. BTW.

* Afhankelijk van de grootte van de ruimte(s).

Studio Tarry

interieur design bureau

INTERIEURADVIES

Is een interieurontwerp met 3D impressies te uitgebreid en heb je genoeg aan een basis advies? Ga dan voor een interieuradvies waarbij een indelings-, kleur- en materiaaladvies en meubelvoorstel gegeven wordt aan de hand van een plattegrond.

INTERIEURONTWERP

Vind je het lastig om je het ontwerp in te beelden vanaf een 2D plattegrond en heb je liever een duidelijker beeld van hoe de ruimte zou kunnen worden? Dan is een interieurontwerp met 3D fotorealistische impressies een goede oplossing. 

LICHTPLAN

Wil je (naast een ontwerp) hulp bij het bepalen van de lichtpunten, armaturen en type verlichting in een ruimte? Een document met maatvoering en informatie voor onder andere aannemers en elektriciens? Vraag dan een lichtplan aan.

KLEURADVIES

Een kleuradvies en materiaaladvies helpt je bij het toepassen van kleuren en bijpassende materialen in een ruimte zodat je met kleine aanpassingen een groot verschil kunt maken. Zo krijgt de ruimte jouw eigen stijl met bijpassende (missende) sfeer. 

Koelmalaan 350, unit 0.01
1812 PS Alkmaar
072 234 00 11 (ook voor Whatsapp)

KVK: 81636938
BTW ID: NL993584821B48

Scroll to Top