Een indelingsadvies is een interieuradvies waarbij ik kijk naar de layout en het gebruik van een ruimte. Hoe zet je je meubels het beste neer om optimaal gebruikt te maken van de woning of kantoorruimte? Welke looproutes zijn hierbij belangrijk en welke plek(ken) worden het meest gebruikt? Deze elementen neem ik mee in het bepalen van de juiste indeling voor de ruimte, rekening houdend met bijvoorbeeld lichtinval. Ik denk mee in het totale plaatje en zorg ervoor dat het interieur een geheel wordt. 

That’s when the magic happens. 

Mijn doel is dan ook pas behaald als de opdrachtgever zich thuis voelt in de ruimte. Mijn ontwerpen passen als een warme deken en zijn dus echt maatwerk, zodat het écht jouw woning of kantoor wordt. 

Inhoud pakket

Een indelingsadvies bestaat uit:

• 2D plattegrond met 2 indelingsadviezen (meerprijs voor meerdere indelingen)

• Meubelplan met afmetingen

• Naslagwerk en presentatie

indelingsadvies

INVESTERING

De kosten voor een indelingsadvies zijn vanaf
€ 699,- * incl. BTW.

* Afhankelijk van de grootte van de ruimte(s)

Studio Tarry

interieur design bureau

INDELINGSADVIES

Is een kleuradvies toch niet helemaal wat je nodig hebt en heb behoefte aan een advies met betrekking tot de indeling? Een indelingsadvies met een meubelvoorstel kan dan genoeg zijn voor een concreet plan voor het herindelen van de ruimte. 

INTERIEURADVIES

Dekt een kleur- en materiaaladvies niet de lading en wil je iets uitgebreider advies? Ga dan voor een interieuradvies waarbij een indelingsvoorstel gedaan wordt, kleur- en materiaaladvies en een meubelvoorstel gegeven wordt aan de hand van een plattegrond.

INTERIEURONTWERP

Vind je het lastig om je het ontwerp in te beelden vanaf een 2D plattegrond en heb je liever een duidelijker beeld van hoe de ruimte zou kunnen worden? Dan is een interieurontwerp met 3D fotorealistische impressies de oplossing. Loop door je nieuwe huis met o.a. beelden en video’s. 

LICHTPLAN

Wil je (naast een kleuradvies of een ontwerp) hulp bij het bepalen van de lichtpunten, armaturen en type verlichting in een ruimte? Een document met maatvoering en informatie voor onder andere aannemers en elektriciens? Vraag dan een lichtplan aan.

Koelmalaan 350, unit 0.01
1812 PS Alkmaar
072 234 00 11 (ook voor Whatsapp)

KVK: 81636938
BTW ID: NL993584821B48

Scroll naar boven