interieur design 3d interieuradvies interieurstylist

Interieurontwerp en binnenhuisarchitectuur

Mijn doel is om als interieurontwerper voor iedereen, van groot project tot kleine aanpassing in een woning of bedrijfspand, een maatwerk ontwerp te leveren waar je blij van wordt. 

Nikita van Vliet – Tarry is eigenaresse van Studio Tarry, een interiordesign studio gevestigd in Alkmaar maar werkzaam door heel Nederland en internationaal. Ik mag als interieurontwerper en binnenhuisarchitect van mijn passie mijn werk maken. Dit doe ik dagelijks voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers; interieurstyling van een slaapkamer of badkamer tot het interieurontwerp van een volledige woning of kantoorruimte. 

Mijn kennis heb ik opgedaan door middel van verschillende opleidingen en cursussen, de juiste focus en het volgen van de laatste trends en ontwikkelingen in het vakgebied. 

Naast een opleiding voor interieurstylist heb ik ook een opleiding voor binnenhuisarchitect gedaan. Dit betekent dat Studio Tarry naast het ontwerpen van een interieur ook mee kan denken met verbouwingen of de bouwkundige inrichting van  (nieuwbouw)huizen. En wanneer het ontwerp is opgeleverd, kan Studio Tarry als interieurstylist ook nog eens een ruimte stylen voor de finishing touch.

interieurstylist

Fun facts

interieurstylist

KENNIS MAKEN

Laten we jouw wensen en mijn ideeΓ«nΒ bespreken tijdens een kop koffie of thee.

STUDIO TARRY
Koelmalaan 350, unit 0.01
1812 PS Alkmaar
072 – 234 00 11 (ook voor Whatsapp)

Koelmalaan 350, unit 0.01
1812 PS Alkmaar
072 234 00 11 (ook voor Whatsapp)

KVK: 81636938
BTW ID: NL993584821B48

Scroll to Top