Interieurontwerp en binnenhuisarchitectuur

Mijn doel is om als interieurontwerper voor iedereen, van groot project tot kleine aanpassing in een woning of bedrijfspand, een maatwerk ontwerp te leveren waar je blij van wordt. 

Nikita van Vliet – Tarry is eigenaresse van Studio Tarry, een interiordesign studio gevestigd in Alkmaar maar werkzaam door heel Nederland en internationaal. Ik mag als interieurontwerper en binnenhuisarchitect van mijn passie mijn werk maken. Dit doe ik dagelijks voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers; interieurstyling van een slaapkamer of badkamer tot het interieurontwerp van een volledige woning of kantoorruimte. 

Mijn kennis heb ik opgedaan door middel van verschillende opleidingen en cursussen, de juiste focus en het volgen van de laatste trends en ontwikkelingen in het vakgebied. 

Naast een opleiding voor interieurstylist heb ik ook een opleiding voor binnenhuisarchitect gedaan. Dit betekent dat Studio Tarry naast het ontwerpen van een interieur ook mee kan denken met verbouwingen of de bouwkundige inrichting van  (nieuwbouw)huizen. En wanneer het ontwerp is opgeleverd, kan Studio Tarry als interieurstylist ook nog eens een ruimte stylen voor de finishing touch.

interieur design 3d interieuradvies interieurstylist
interieurstylist

WAARMEE MAAKT studio tarry het verschil?

OOG VOOR DETAIL

Het verschil tussen een interieurstylist en binnenhuisarchitect is dat een interieurstylist zich vooral bezig houdt met de details om een interieur mooier en eigen te maken waarbij gekeken wordt naar materialen, kleuren en aankleding. Een binnenhuisarchitect heeft daarbij bouwkundige kennis om projecten in een eerder stadium te begeleiden en de juiste keuzes te kunnen maken. Studio Tarry is interieurontwerper, wat betekent dat zij met beide diploma’s zowel interieurstylist als binnenhuisarchitect is.

Wanneer Studio Tarry aan de slag gaat met een project, zet zij haar tanden erin en gaan we voor de wow-factor bij oplevering. Om ideeën visueel te maken, wordt een ruimte ontworpen die door middel van fotorealistische impressies en video’s tot leven komen en men in staat stelt de ruimte te doorlopen. Zo beleef je maximaal de sfeer, looplijnen en woonbeleving van jouw woning of kantoor.

Door te spelen met verschillende vormen, materialen en kleuren zorg ik voor contrast en dynamiek in mijn interieurontwerpen. Mijn perfectionisme zorgt ervoor dat ik aan alle details denk, hoe groot of hoe klein het project ook is.

Droom groot want alles is mogelijk – en anders zorgt Studio Tarry ervoor dat we heel erg in de buurt komen!

Fun facts

interieurstylist

KENNIS MAKEN

Laten we jouw wensen en mijn ideeën bespreken tijdens een kop koffie of thee.

STUDIO TARRY
Koelmalaan 350, unit 0.01
1812 PS Alkmaar
072 – 234 00 11 (ook voor Whatsapp)

interieurstylist

Kennis maken

Laten we jouw wensen en mijn ideeën bespreken tijdens een kop koffie of thee.

STUDIO TARRY
Koelmalaan 350, unit 0.01
1812 PS Alkmaar
072 234 00 11 (ook voor Whatsapp)

Koelmalaan 350, unit 0.01
1812 PS Alkmaar
072 234 00 11 (ook voor Whatsapp)

KVK: 81636938
BTW ID: NL993584821B48

Scroll naar boven