interieurontwerper Alkmaar

ALKMAAR | WOONKAMER | INTERIEURADVIES

Het gezin verhuisd vanuit Veghel naar Alkmaar voor werk en vroeg Studio Tarry voor het uitwerken van een interieuradvies van de Alkmaarse woning. Alberto heeft Studio Tarry gevraagd om mee te denken met een indelingsplan voor de woon- en eetkamer waarbij bestaande en nieuwe meubels gecombineerd dienden te worden. Een meubelplan voor beide zou het gezin helpen met het upgraden van bestaande en het aanschaffen van nieuwe meubels. Een kleuradvies voor de wanden, vloeren en het plafond legden de basis voor het aankleden van de woning, waarbij een luxe uitstraling en het gebruik van kleur een must was. 

Als interieurontwerper is het belangrijk de juiste kleuren weten te combineren en de kracht van kleuren en combinaties juist te gebruiken om een interieur tot leven te brengen. Voor deze woning werd kleur toegevoegd door middel van het gebruik van groen en geel, twee kleuren die naast elkaar liggen op de kleurencirkel van Itten en elkaar dus enorm versterken in combinatie met elkaar. In het kleuradvies is uitgegaan van twee neutrale kleuren op de wanden, als basis voor de ruimte. De smaragdgroene kleur is toegepast op de meubels (bank en buffetkast) en de wandbekleding (3D wandpanelen). De gele kleur is gebruikt voor verlichting (hanglampen) en accessoires (plantenpotten). De combinatie van deze kleuren en toepassing in het interieur zorgt voor dynamiek in de ruimte.

MATCH

Spreekt het ontwerp van Studio Tarry je aan en wil je ook kleur in huis maar weet je niet hoe je dit het beste kunt doen?

interieuradvies ALkmaar

Koelmalaan 350, unit 0.01
1812 PS Alkmaar
072 234 00 11 (ook voor Whatsapp)

KVK: 81636938
BTW ID: NL993584821B48

Scroll naar boven