kantoor ontwerp alkmaar

KANTOOR ONTWERP ALKMAAR | INTERIEURONTWERP

Een kantoor ontwerp voor een bedrijf in Alkmaar moest jong, inspirerend en energetisch zijn. PaperDigits is een team jonge performance marketing specialisten, gevestigd in het centrum van Alkmaar. Door de snelle personeelsuitbreiding besloten de twee eigenaren het pand naast hen ook te huren en de muren eruit te breken. De eigenaren van PaperDigits hebben Studio Tarry gevraagd een kantoor ontwerp te maken voor het gehele pand. De nadruk moest liggen op een frisse, jonge en dynamische werkomgeving voor het team.

Voor dit 3D kantoor ontwerp in Alkmaar is Studio Tarry aan de slag gegaan met verschillende secties zonder hier muren voor te hoeven plaatsen. Zo is er gekozen voor staande werkplekken achter een wandje bij binnenkomst en afsluitbare belcabines. Een afgesloten vergaderruimte van glas benadrukt toch de openheid van de ruimte. Het is een jong team waar teamspirit hoog in het vaandel staat. Om deze reden is in het kantoor ontwerp gekozen voor een gezamenlijke lunchruimte, een keuken met bar voor o.a. de vrijdagmiddag borrel en een pingpong tafel. Achter de open kasten, die zowel als roomdivider als opbergruimte dienen, komen de blokken met bureaus die bij het natuurlijke daglicht geplaatst zijn.

MATCH

Spreekt dit kantoor ontwerp in Alkmaar je aan en wil je dat ik jou ook help met het realiseren van een nieuwe kantoorinrichting?Β 

kantoor ontwerp ALkmaar

Koelmalaan 350, unit 0.01
1812 PS Alkmaar
072 234 00 11 (ook voor Whatsapp)

KVK: 81636938
BTW ID: NL993584821B48

Scroll naar boven