kantoor ontwerp heiloo

KANTOOR ONTWERP HEILOO | WINKEL & KANTOOR

Een kantoor ontwerp voor een bedrijf Heiloo, Mercato Italiano. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in Italiaanse kwaliteitsproducten en deze importeert uit Italië. Het bedrijf groeit zo snel dat zij hun winkel en kantoorpand verruilen voor een groot pand in Heiloo op de Droogmakerij. Het casco pand moet voorzien worden van kantoren, vergaderruimtes, presentatie mogelijkheden en een winkel met keuken experience. Studio Tarry kreeg de opdracht om te helpen met een kantoor ontwerp voor de kantoren en vergaderruimtes op de bovenverdieping en een 3D ontwerp voor de winkel, die beneden in het pand komt. 

Voor dit kantoor ontwerp in Heiloo is Studio Tarry aan de slag gegaan om de kantoor- en vergaderruimtes te voorzien van kleur en warmte. Voor de winkel moest de Italiaanse uitstraling gevisualiseerd worden middels 3D beelden. Bij de entree is met hout gewerkt om meteen een warme sfeer neer te zetten. Rechts van de entree komt een experience keuken waar klanten van onder andere proeverijen en een glaasje wijn kunnen genieten. Studio Tarry heeft ervoor gekozen om een robuuste uitstraling aan deze Italiaanse keuken te geven met gebruik van onder andere beton(look) in combinatie met hout. Om de keuken niet prominent in de winkel aanwezig te hebben bij binnenkomst, is een maatwerk roomdivider ontworpen. 

Voor het winkel ontwerp zijn de bestaande kasten en rekken zowel tegen de wanden als in rijen geplaatst voor maximale presentatie van de producten en opslag, waarbij de lange wand aan het einde van de winkel doorbroken wordt door een ontworpen maatwerk eyecatcher. Deze eyecatcher is een echte social media spot waarbij klanten een foto kunnen maken en deze kunnen delen met hun netwerk. 

MATCH

Spreekt dit winkel ontwerp je aan en wil je ook een nieuwe look & feel voor jouw bedrijfspand? 

kantoor ontwerp Heiloo

Koelmalaan 350, unit 0.01
1812 PS Alkmaar
072 234 00 11 (ook voor Whatsapp)

KVK: 81636938
BTW ID: NL993584821B48

Scroll naar boven