Interieuradvies Alkmaar

ALKMAAR | WOONKAMER | INTERIEURADVIES

Een expat stel verhuist vanwege werk naar Alkmaar en komt bij Studio Tarry op de lijn voor een interieuradvies voor hun rijtjeswoning in Oudorp. Voor hun woonkamer en eetkamer willen zij graag een hotel chique sfeer neerzetten maar niet met de standaard bruine en grijze kleuren, het mag best wat gewaagder met wat kleur. Gezien zij niet goed weten hoe zij dit het beste kunnen aanpakken en in welke mate kleur gebruikt moet worden om een juiste balans te krijgen in huis, hebben zij Studio Tarry gevraadg een interieuradvies uit te werken voor hun stap naar Alkmaar.Β  Studio Tarry stelde hiervoor een interieuradvies voor de woning in Alkmaar op met een 2D indelingsadvies, een kleur- en materialenplan, een meubelvoorstel en een shoppinglijst zodat het stel de voorgestelde meubels en accessoires uit het interieuradvies kan gaan bestellen.

Voor dit interieuradvies in Alkmaar is gebruik gemaakt van groen en geel, twee kleuren die goed samen gaan (op de kleurencirkel van Itten), waardoor het interieur interessanter en unieker wordt. De wanden zijn voorzien van een rustige neutrale kleur, afgestemd op de lichtinval in de woning, en de meubels als de bank en kast krijgen een smaragdgroene kleur. Ook het grafisch wandpaneel achter de eettafel krijgt eenzelfde groene kleur. De accessoires als plantenpotten en verlichting zijn geel, om de dynamiek in de woning te accentueren. Zo ontstaat er een rustig maar gewaagd interieur.

MATCH

Spreekt het interieuradvies voor deze woning in Alkmaar met deze gekleurde stijl je aan en wil je dat ik jou ook help met jouw droom interieur?Β 

Interieuradvies alkmaar

Koelmalaan 350, unit 0.01
1812 PS Alkmaar
072 234 00 11 (ook voor Whatsapp)

KVK: 81636938
BTW ID: NL993584821B48

Scroll naar boven