moodboard interieuradvies

Een interieuradvies is een basisadvies die in een 2D weergave uitgewerkt wordt. Hierbij wordt gekeken naar de juiste indeling van de ruimte, rekening houdend met onder andere natuurlijke lichtinval en functionaliteit van de ruimte. Vooral dit laatste is erg belangrijk en wordt vaak niet goed meegenomen in het inrichten van een ruimte. Hoe wordt de ruimte gebruikt, door wie wordt de ruimte gebruikt en waar liggen de aandachtspunten zoals opbergruimte en looproutes. Voor de ruimte zijn kleurgebruik en het kiezen van de juiste materialen belangrijk om eenheid in de ruimte te creëren. 

Interieuradvies den haag
Interieuradvies Alkmaar

INVESTERING

De kosten voor een interieuradvies zijn vanaf € 1.499,- * incl. BTW.

* Afhankelijk van de grootte van de ruimte(s).

Studio Tarry

interieur design bureau

INDELINGSADVIES

Is een interieuradvies nog te uitgebreid en heb je enkel behoefte aan een advies met betrekking tot de indeling? Een indelingsadvies met een meubelvoorstel kan dan genoeg zijn voor een concreet plan voor het herindelen van de ruimte. 

INTERIEURONTWERP

Vind je het lastig om je het ontwerp in te beelden vanaf een 2D plattegrond en heb je liever een duidelijker beeld van hoe de ruimte zou kunnen worden? Dan is een interieurontwerp met 3D fotorealistische impressies een goede oplossing. 

LICHTPLAN

Wil je (naast een ontwerp) hulp bij het bepalen van de lichtpunten, armaturen en type verlichting in een ruimte? Een document met maatvoering en informatie voor onder andere aannemers en elektriciens? Vraag dan een lichtplan aan.

KLEURADVIES

Een kleuradvies en materiaaladvies helpt je bij het toepassen van kleuren en bijpassende materialen in een ruimte zodat je met kleine aanpassingen een groot verschil kunt maken. Zo krijgt de ruimte jouw eigen stijl met bijpassende (missende) sfeer. 

Koelmalaan 350, unit 0.01
1812 PS Alkmaar
072 234 00 11 (ook voor Whatsapp)

KVK: 81636938
BTW ID: NL993584821B48

Scroll to Top