Interieurontwerp-Heiloo

HEILOO | VOLLEDIGE WONING | INTERIEURONTWERP

Voor een woning aan een mooie straat in Heiloo, was de indeling van de benedenverdieping de grootste uitdaging. De toiletruimte zat naast de eetkamer en de keuken verstopt aan de achterkant van de woning. Door muren te doorbreken, ruimtes te verplaatsen en een goed indelingsadvies zou de benedenverdieping een hele nieuwe woning worden. 

De wens was om de bovenverdieping zoveel mogelijk qua muren intact te houden. Hiervoor moest een ontwerp gemaakt worden waarbij de badkamer beter ingedeeld is en de huidige master bedroom opgesplitst wordt in twee kamers. 

BENEDENVERDIEPING

BOVENVERDIEPING

In het gehele huis is dezelfde stijl Wabi Sabi doorgetrokken waarbij lichte kleuren en houtgebruik voornamelijk het ontwerp hebben bepaald. De keuken is verplaatst naar de plek waar eerst de woonkamer was, de eetkamer heeft plaatsgemaakt voor de zithoek. In het hele ontwerp is gebruik gemaakt van organische vormen en natuurlijke materialen zodat er rust en eenheid gecreëerd wordt. 

Op de bovenverdieping is gekozen voor kalkverf om de wanden een dynamischere uitstraling te geven, in combinatie met het natuurlijke behang in de gang en master slaapkamer.

MATCH

Spreekt het ontwerp van deze Wabi Sabi woning je aan en wil je dat ik jou ook help met jouw droom interieur? 

Interieurontwerp slaapkamer Heiloo

Koelmalaan 350, unit 0.01
1812 PS Alkmaar
072 234 00 11 (ook voor Whatsapp)

KVK: 81636938
BTW ID: NL993584821B48

Scroll naar boven