Interieurontwerp Egmond aan Zee

EGMOND AAN ZEE | APPARTEMENT | INTERIEURONTWERP

Voor een vakantie woning, een appartement met uitzicht op zee, in Egmond aan Zee werd Studio Tarry gevraagd om een interieurontwerp te maken met gebruik van kleur. Atty houdt van vrolijke kleuren zoals geel en oranje, Theo vond het belangrijk om de zee terug te laten komen in het interieur. Na een kennismakingsgesprek en kleurentest kwam al gauw naar voren dat het stel de neuzen redelijk dezelfde richting op hadden staan en is Studio Tarry aan de slag gegaan met een kleurrijk interieurontwerp voor dit mooie appartement in Egmond aan Zee.

Voor dit interieurontwerp is gekozen voor een rustige basis op de wanden, waarbij gebruik van behang veelvoudig is teruggekomen. Op de lange wand is een rustig patroon behang geplaatst boven het maatwerk meubel, waar een openhaard en kastruimte gerealiseerd zijn. Het interieurontwerp voor de woning in Egmond aan Zee mocht wat kleur krijgen dus is er bij de eetkamer gekozen voor twee organische vlakken met oker en oranje behang. Door gebruik te maken van verschillende vormen krijgt de eetkamer meer dynamiek. Een perfecte balans tussen een rustige basis met hier en daar wat extra dimensie voor deze vierkante ruimte.Β 

In eerste instantie was het idee om een verhoging voor het raam te plaatsen, zodat er vanuit fauteuils naar de zee gekeken kan worden. Uiteindelijk bleek dit niet haalbaar en is het ontwerp aangepast naar een extra zithoek voor het raam, zonder verhoging maar wΓ©l met het spectaculaire uitzicht.

REALISATIE

Klik Hier

MATCH

Wil jij ook kleur toepassen in het interieur maar heb je geen idee hoe je dit stijlvol kunt doen?

Interieurontwerp Egmond aan Zee

Koelmalaan 350, unit 0.01
1812 PS Alkmaar
072 234 00 11 (ook voor Whatsapp)

KVK: 81636938
BTW ID: NL993584821B48

Scroll naar boven